Smashbox

 
Min älskade Urban Decay All Nighter Setting Spray har vart totalt super slut i två dagar och slut på kicks i typ en månad, så idag var jag illa tvungen att pysa iväg för att införskaffa en ersättare tills min true love dyker upp för beställning igen. 
Fick bli en variant från smashbox, hoppas att den levererar! Är ju åtminstonde oljefri, vilket är ett krav för mina fransars skull. Givetvis skulle Sibella nosa och kolla vad jag köpt med mig hem också ;) 
bloglovin

Tisdag

 
Åt typ världens godaste mellis idag, måste bli bättre på det! Har fått tillbaka magkatarr och aptiten är som bortblåst,så det blir ju väldigt lite mat annars, vilket i sin tur gör mig lite grinig, trött samt en huvudvärk som inte lindras av några piller direkt. Så, skärpning på mellanmål! 
 
Slänger in en liten bild från i söndags också, när vi hade lite kalas för mami som fyllt år :) Super mysigt att träffa lilla H också, som hon växer!  
bloglovin

Clinique

 
Äntligen har mina nya krämer hittat hem! Har redan hunnit använda dom och är lika redan dökär i produkterna. Serumet är nog en utav de bästa jag använt samt att den känns dryg och lyxig. Dessutom är alla produkter förpackade i stora flaskor/burkar vilket jag älskar, känns inte som att dom kommer ta slut sådär mega fort då :)
bloglovin

Det här med uppdatering

 
Ja, det var inte igår man kikade in här. Lite tråkigt att bloggen inte fått hänga med i alla svängar och blivit uppdaterad med fina bilder och annat kul, men det är ju ingen idé att deppa över det, eller börja skriva en novell för att ta igen tappad tid - vi kör från nu bara! 
 
Idag har jag jobbat på salongen och gjort ett nyset, alltid lika roligt med nya kunder. Annars har dagen varit ganska så lung. E är och tränar, vilket jag också tänkt göra men tar det imorgon bitti då jag körde extra långt yoga-pass igår. 
Funderar på att göra iordning lite kvällsmat nu och mysa ner mig i soffan framför parneviks som börjar om en liten stund. Och vänta på E så att man kan krypa ner i hans famn ♥
bloglovin
RSS 2.0