Posters

Sitter på balkongen efter en härlig promenix med vovven & Lovisa. Har mailat lite bilder till pappi som han ska skriva ut till mig, ungefär ett ton med en massa inspirations-bilder samt citat, kan det bli mer typiskt mig? Har fått en dille på inredning igen och vill i princip göra om allt! Blir ju aldrig riktigt nöjd så det är på både gott & ont. 
 
Imorgon ska jag äntligen få fylla på mina fransar igen, känns som att det lossnat mer denna gång men det är ju i perioder sånt kan hända. Min vanliga frans-tjej är mamma ledig, men hon lovade att jag kunde känna mig trygg även med denna nya tjejen så jag är lugn ;)
 
Tror dessutom att mammsen svänger förbi imorgon, efter fransarna, så vi kan gå på stan och ev ta ut vovvarna på en promenad, om inte Millie stannar hemma med pappa och grejjar då vill säga. I helgen är planen att äntligen få upp mina hyllor också, som jag väntat! Tanken var att vänta tills hyresrättsföreningen tapetserat om, men det är så grymt segt att jag inte orkar se hyllorna där ståendes längre, nu åker dom upp oavsett!
bloglovin

Kommentarer

Gör mig glad och kommentera inlägget här:

Följ mig gärna med bloglovin för det allra senaste där :) PUSS!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0