Nytt för lockarna

 
Mitt hår är så extremt svårt att köpa hårprodukter till, när man vill byta (av någon anledning). Vill alltid ha så lite produkter som möjligt då lockigt hår blir mättat snabbare och bara blir fult om man proppar det fullt. Sen när jag väl hittar produkter som funkar har jag svårt för byten. Men det är ju en hel djungel där ute, man vill ju ändå testa lite nytt emellanåt!
 
Mitt nuvarande schampo och balsam från Joico i serien "Curl" är super bra och har verkligen tillfört enorm förändring till mitt hår, vilket är kanon! Men kan ändå känna att jag vill byta och liksom ge håret extra mycket fukt, just i tvätten liksom. Sen tror jag att det kan vara bra att byta dusch-produkter ibland med några jämna mellanrum. 
Därför har jag klickat hem ett schampoo och ett balsam med lite mer oljor osv, som lär vara en riktigt fuktbomb för torra och lockiga hår, så som mitt. Dessutom ska balsamet vara lite volymgivande, vilket jag har svårt att tro på men varför inte prova liksom. Nu är mitt hår precis nytvättat så kan inte prova än men längtar liite tills nästa hårtvätt för att få prova godingarna, som dessutom luktade helt magiskt!
 
Lanzas healing keratin serie är ju annars riktigt bra, vad jag vet. Har ju den oljan sedan tidigare och den är sjukt bra samt oerhört dryg. Håret blir som pånyttfött när man tar den i topparna efter dusch. (Kanske är därför håret har en bra hårdag idag, trots att det är nytvättat). Sen stylar jag som vanligt med mina gamla hederliga produkter; moussen från joico, lite rootlifter från joico, samt en avslutande setting spray från Osis+ och Ev lite volympulver just i benan för ett litet lyft. 
 
Men blev även tvungen till att testa dessa omtalade torrschampoon från Liance. tog den som var lite extra boost i, är ju kär i volym ;) Alltid bra att ha en flaska på lager till de dagar då hårbotten bara vägrar samarbeta eller om man helt enkelt inte hinner duscha håret på morgonen. 
bloglovin

Kommentarer

Gör mig glad och kommentera inlägget här:

Följ mig gärna med bloglovin för det allra senaste där :) PUSS!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0