Keep It Clean

 
Varje morgon när jag klivit upp ur sängen går jag raka vägen till badrummet och rengör ansiktet med dessa två produkter. Den högra tuben sköljer jag av med en ren handduk innan jag sedan tar vattnet med en pad och sedan smörjer in mig med mina krämer. Och ja, jag använder bara den rena handduken EN gång. Kalla mig lite galen, men ansiktet tackar mig! Har fått så mycket orenheter på sista tiden som jag aldrig annars vart med om, så känner att det behöver vara extra noga nu en tid framöver, och det verkar ju uppenbarligen funka. 
 
 
På kvällen om jag sminkat mig under dagen så börjar jag alltid med att blöta ner ansiktet med vatten innan jag tar denna gele och skrubbar omkring med hjälp av "svampen". Det liksom löser upp sminket och gör det enklare i nästa steg. 
 
 
Först och främst använder jag rengöringsmjölken, oftast räcker 2st pads. Sedan, iomed att jag har fransförlängning, så tar jag mitt fransschampoo och gör rent mina fransar och sköljer sedan bort med vatten. Till sist avslutar jag med ett ansiktsvatten i hela ansiktet. 
 
 
Sist, men minst lika viktigt; krämer. Alla används både morgon och kväll med skillnad till dagkräm på dagen och nattkräm på kvällen, ganska så logiskt. Den rosa lilla tuben längst till vänster är ett läppsyl utan parabener, silikoner och mineraloljor som gör läpparna super mjuka! Dessutom tonar dom ner mina hallonrosa läppar till en lite ljusare färg vilket är toppen om ni frågar mig. 
 
 
 
bloglovin

Kommentarer

Gör mig glad och kommentera inlägget här:

Följ mig gärna med bloglovin för det allra senaste där :) PUSS!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0