Shorts och Kjolar

Är egentligen mer för kjolar än shorts då jag tycker dom sitter bättre på mig. Handlar säkert bara om att jag är ovan med shorts och förhoppningsvis bara något jag börjat inbilla mig, men stil. Denna kjol är super fin och kommer bli kanon till de allra varmaste dagarna! Något kort så det gäller att inte leva loppan i dom ;)
Trots mina shorts-nojjor så kommer jag ändå bära dom mer i sommar än någonsin förr! Ett par som är nya (jag vet, det är bara januari..) är dessa ovan; lite halv blekta och med sköna slitningar i fram. Nästan lite av ett måste med slitningar för mig, har jag märkt? 
Ytterligare ett nytt par; dock lite mer lösa i modellen. Super sköna ändå, och alltid skönt att inte behöva klämma i sig brallsen ;) 
Dessa ska förmodligen vara lite tajtare men mina är liiiite för stora. Jag tycker dom funkar ändå så orkade inte göra en retur bara för att testa hur en mindre hade suttit. Spetsen är åter igen en detalj på mina kära plagg! Haha:)
En kjol som jag hittade på H&M, på rean för 50 spänn! Hur bra?! Hade precis kollat på en klänning med likadan nederdel men överdelen var inte alls lika fin. Så nu kan jag ju kombinera ihop min egna lilla "klänning"!
 
Allt förutom den sista kommer från Nelly i lite varierande märken. Sidan har banimig blivit en drog!
 
Passade på att rensa garderoberna när jag gjorde plats för det nya och hittade tillbaka till gamla godingar som kommer funka fint även i år; blev typ helt lyrisk för att dom satt bättre än vad jag hade i minnet. :)
bloglovin

Kommentarer

Gör mig glad och kommentera inlägget här:

Följ mig gärna med bloglovin för det allra senaste där :) PUSS!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0