Paint Me In Magic

 
För ett tag sedan införskaffade jag mig en ny färg bland läpprodukterna. Lite otippat då jag precis börjat vänja mig vid min naturliga läppfärg (har givetvis inte släppt taget helt om mina ljusa nude/rosa favoriter dock). Hursomhelst så fick denna lila nyans följa med hem, från Make Up Store, tillsammans med en matchande läppenna från Isadora. Har använt det en gång, omkring höst månaderna, och gillade det skarpt!
Kan tänka mig att det åker på igen någon utgång. Tror däremot det är lite svårburet till vardags, för min del. Alltid kul att ha lite varierande produkter på lager ändå :) 
 
Jag och Bellsan tvingade ut oss på en kall 30 minutare tidigare och nu ligger vi och myser i soffan. Har till och med hunnit med lite bakning! Dock inte smakat då jag fortfarande försöker hålla kalori-intaget så lågt som möjligt. Lyckats helt okej ändå, till och med vågen ville bekräfta detta imorses! På endast några dagar har den visat -0.7kg, och det är ju bra för att inte ens förändra allt sådär gör mycket, eller? Allt än + är ju bra;)
♥ 
bloglovin

Kommentarer

Gör mig glad och kommentera inlägget här:

Följ mig gärna med bloglovin för det allra senaste där :) PUSS!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0