En slags vit månad

 
Ett väldigt fejkat leende, ser det ut som?, och en skiss jag doodlade på i somras - i  huset tillsammans med M... Gud så stolt jag blev över den, haha, hade verkligen lagt ner hela min själ i alla göra den så symetrisk jag bara kunde. Dessvärre har jag den inte längre i min ägo. Efter allt som hänt så blev den kvar i huset, och det är ju en lång dyster historia efter det...
 
Hursomhelst! Bilden påminde mig om att det snart är dags att gadda mig igen, armen har lite mer detaljer kvar innan den kan kallas någorlunda färdig. Åh, ska bli så kul! Det är väl en utav de få saker jag ser fram emot just nu. De och alla tårtbeställningar som ramlat in, puh! (dekora.blogg.se)
 
Förövrigt så tänkte jag låta februari bli en sötfri månad. Dvs inget godis (äter det väldigt sällan, men ändå), ingen choklad (oh my, min kärlek) eller annat onyttigt. Tur för mig är att jag egentligen bara unnar mig choklad. Godis, läsk, saft, snabbmat är sallan något som lockar mig. Men trots detta så har jag som sagt fått kroppsnojja igen och då får man helt enkelt ta i med hårdhandskarna för att halka ner igen ;) Dagliga promenader med Sibella är ju bara ett plus, slipper ju gå själv dessutom.
 
bloglovin

Kommentarer

Gör mig glad och kommentera inlägget här:

Följ mig gärna med bloglovin för det allra senaste där :) PUSS!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0