Regnet är på "play"

 
Den här dagen har varit så himla bra. Vaknade sådär skönt utsövd (och har gjort de senaste dagarna, för första gången på flera flera månader. Hur skönt?!) och fixade håret, som förövrigt går mega snabbt numer, blir typ kär i all tid jag sparar, för att inte tala om hur mycket håret verkar tacka mig. Drog iväg vid 9 till min psykolog och kom därifrån minst lika glad. När jag kom hem passade jag på att sminka mig, tiden fanns och jag känner mig alltid extra fräsch och glad när det ligger på plats. Sen har jag och Sibella bara fixat och donat i ett härligt lugn nedans regnet plaskar på utanför, och myst givetvis! Känns som en riktig härlig mys dag idag, kommer inte ihåg senast jag mådde såhär bra!! 
 
När Julia har vaknat till (jobbar ju natt) ska hon komma hit och delta i vårat mys och kanske dra en fika på stan, alltid lika mysigt. Sen behöver jag hämta ut ett paket som innehåller pappas present, fyller ju år imorogn! Han ska firas ordentligt på lördag, tillsammans med E och även min brorsdotters lilla familj! 
Fredagen innan är det kräftskiva med fina vänner och jag bara längtar! Jobbar torsdag och fredag men ska få göra fransar båda dagarna, så kan ni förstå hur underbar den här veckan bara är?! Känns som att alla bitar bara börjar falla på plats, utan oro eller ångest och GUD vilket lättnad det är. 
 
Har börjat med yoga igen och körde två pass förra veckan och har tänkt att ev klämma in det även denna vecka, men tar det inte som något tvång; då vet jag att jag kommer tröttna eftersom att jag gör det för att jag "måste" och inte för att det är skönt. Och hela grejen med yogan är att jag ska må bra, gå igenom kroppen och bara andas ut. Ligger det som ett tvång kommer det ju kännas helt värdelöst. 
 
Ha en helt underbar dag finisar ♥
bloglovin

Kommentarer

Gör mig glad och kommentera inlägget här:

Följ mig gärna med bloglovin för det allra senaste där :) PUSS!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0