Chips & Popcorn

 
Godmorgon! Idag väntar jobb 8.30-15.00 och jag är snart på språng. Tänkte bara slänga in lite snabba bilder på söta små snacks skålar vi köpte sist i Skövde, på Lagerhaus. Hur fin är inte den vita popcorn skålen? Och stor ;) Presenterna är till min mans brorsdotter, fyller ju snart ett den lilla snäckan! 
 
Ha en fin fredag! ♥
bloglovin

Jellicious Cotton Candy

 
Har fått in detta glans, samt i andra färger, på jobbet. (Detta är det allra ljusaste rosa). Helt underbara på och ger en hint av fruktig smak. Är egentligen inget större fan av glans då jag bara tycker det blir klibbigt, kladdigt och jobbigt resultat, men dessa har fått mig på andra tankar. En annan grej det bevisar; bra behöver inte alltid kosta skjortan. Dessa glans ligger endast på 49,49:-. 
 
Nu ska jag bädda ner mig i soffan inför Roy Fares på rutan! 
bloglovin

Swarovski

 
News At Glitter. Ny kollektion i Exclusive med dessa runda former på smyckena. Färgerna har blivit ännu mer underbara och jag totalt älskar denna rosa-färgade bling-ring. Smyckena finns i silver med rosa, blåa eller klara stenar samt guld med en guldklimt till sten. Alla färgerna representeras i halsband, örhängen, ringar och nu även armband. Inte äkta silver, men dock med exklusiva swarovski-stenar. Fynda snyggingarna från 199kr. 
 
Mammsen la en första tjing på denna ring, helt underbar som sagt. 
bloglovin

Healthier

 
Jag har lagt av totalt med mjölkchoklad, vilket är oerhört stort för att vara jag. Godis etc. har jag dock vart väldigt duktigt med rent generellt så där var det inga svårigheter att utesluta helt. Är jag nu sugen på något är det minst 70% choklad som är OK, torkade aprikoser, mild lätt yoghurt med lite jordnötsmör, chiafrön och banan. Funkar det? Gud ja! Chokladen räcker med två bitar, sen blir det bara mättsamt. Yoghurten funkerar perfekt som mellanmål eller kvällsmat och jag håller mig nöjd hela dagen. Allt detta med bara vatten som dryck har gjort att jag gått ner några kg, och nu känner jag mig nöjdare än någonsin! Inte bara det att kroppen känns finare, men dessutom känner jag mig hälsosammare samt piggare, och inget sötsug alls! 
 
Dessutom köper jag bara laktosfria produkter då jag märkt av att magen mår bättre av detta. Samma gäller bröd; ska det vara bröd så kör jag något mörkt och endast någon liten bit. Annars är det glutenfritt som gäller.
Absolut värt att testa!
 
 
Och kanske det viktigaste; mindre alkohol. Galet vad kroppen sväller av detta! Alla sena glas vin, cider och annat starkt sätter sig direkt och det är det bannemig inte värt. Enda undantaget är väl om man har något att fira eller vill festa till det någon kväll, måste ju få unna sig något ibland liksom, utan att överskrida och köra varje kväll som förr. 
bloglovin

Over My Head

 
Håret är någorlunda bättre, men dock omöjligt att styla då det är nyduschat men så brukar det ju vara i det läget.
 
Idag väntar ett kortare jobb pass, ett mycket fullspäckat sådant. Hela gårdagen har gjort mig helt slut och jag kände att det brast lite för mig. Det fortsatte även hemma till en viss del senare på kvällen vilket tyvärr verkar följa med även lite idag. Förhoppningsvis blir det bättre under dagen! ♥
bloglovin

Unknown

 
Igår var en av mina bättre dagar, samtidigt som en utav de sämre. H&M ringde och erbjöd mig sommarvik på 30h/v och jag jublade av glädje att dom faktiskt valt att ge just mig chansen! Men där kom också mitt nuvarande jobb i vägen då jag är ansvarig för butiken i sommar och därav kan jag inte bara sticka för att köra en sommar på H&M, hur mycket jag än bara vill. Det är som ett knivhugg i hjärtat. Hela min framtid känns så osäker. Kommer jag att komma in på skolan i höst? Kommer jag få behålla mina timmar på Glitter, eller hur blir det när föräldrarledigheter försvinner och personal återkommer? Hur länge kan jag pendla innan bilen ger upp helt? Eller hinner jag haffa en ny bil, som jag dessutom ska ha råd med? Kommer jag kunna ha kvar en inkomst för att betala alla utgifter? Känner mig enormt stressad och ovetandes, och jag vill bara få 100% kontroll. 
bloglovin

Like No One's Watching

 
Duschade med ett Kevin Murphy schampo/balsam igår men USCH så konstigt håret blev! Tänkte att det kanske skulle bli bättre idag, dagen efter duschdagen liksom, men nej. Så imorgon bitti ska det duschas om med mina vanliga grejjor :) Idag får jag låtsas som att ingen ser mig helt enkelt hihi, svårt när man ska jobba dock..
bloglovin

Mexican Skull

 
Godmorgon!
 
Idag är jag ledig och har tagit en underbar sovmorgon! Därefter har det inte hänt så mycket mer; dusch, smink, frukost och soffläge. Känner mig frusen och lite små seg men bara att ta nya tag. Behöver åka in och handla lite nödvändigheter, trots att det är galet stormväder ute som jag helst hade sluppit. 
 
Har suttit och kluddat på en liten döskalle i ca tre dagar för skojs skull, gudars vad roligt det är! Kanske inte är någon duktig talang dirket, men att bara sitt och skissa är ju skit kul! Rosorna var dock en riktigt utmaning kan jag lova, fick googla på hjälp ;) 
bloglovin
RSS 2.0