Tom Lördag

 
Gick upp vid 6 imorses och fick gjort min hårinpackning, ansiktsmask samt färgning bryn och fransar - helt OK morgon! Dessvärre blir håret helt knasigt efter varje dusch, speciellt vid inpackningar. Blir liksom "för" mjukt så all slags styling är ju egentligen bara att glömma då det ändå inte blir bra.. Kul, kul hår-lördag. 
Har hunnit med en bra bit i matten också, så lämnar det om en liten stund innan jag kryper ner i soffan bland mina tända ljus och en pläd för att läsa lite ur "The Choice", av Nicholas Sparks. Sen får vi se när sambon bestämmer sig för att dyka upp efter hans lördagsjobb.. 
 
Har fortfarande lite samma känslor som igår, och jag har typ tappat lusten/vetskapen om hur jag ska hantera det hela. Är väl lika bra att stänga av den delen av mig, så får vi se hur det som finns kvar kommer fungera i längden. 
bloglovin

Angry Friday

 
Matten är slut, magen är mättad och vid 13 rullar jag iväg mot jobbet. Har tur som är ledig imorgon, tänkte passa på att göra inpackning för håret och mask för ansiktet, alltid lika skönt och behövligt. Dessutom köra igenom några uppgifter i matten.. 
 
Förövrigt känner jag en sån grym irritation i kroppen. Är förbannad, besviken, ledsen och ruskigt upprörd, samtidigt som jag emellanåt velar med att känna lite dåligt samvete för hur jag känner. Helt sjukt hur det kan få en totalt ofokuserad, lite därför jag får plugga extra med matten i helgen, blev inte alls mycket gjort på lektionen pga detta. Men inget som är värt att nämna för det är ju inget som är speciellt nytt.. Kommer det alltid vara såhär? Eller är det bara mig det är fel på? Nej, jag vill faktiskt inte tro att det är jag som är "felet". Jag vill bara få bort ********* ur hela situationen utan att bli ifrågasatt och aldrig någonsin känna såhär igen. Jag kan inte ge 100% av mig själv när jag känner såhär och det märks direkt av mina närmsta. Vilket i sin tur leder till frågor, vilket i sin tur, av en speciell person, leder till "frågan" vilket slutligen leder till samma gamla bråkiga visa och för att vara helt ärlig så orkar jag inte. Men vad fan ska man göra då, när det uppenbarligen fortfarande stör mig.
bloglovin

Soffläge

 
Tatuering bokad, den 12:e är det dags! Tyvärr får gymkortet vänta några dagar tills lönen ramlar in, ca 2 veckor kvar  :) Under tiden fortsätter jag med plugg, jobb och en lite nyttigare vardag rent mat-mässigt ;) 
 
Nu ligger jag helt utslagen i soffan med mitt hjärta och tänker stanna där ett tag till..
bloglovin

Sparks

 
Klev upp vid 5 imorses för att hinna göra mig ordning och äta innan skolan idag, visade sig att jag hade kunnat snooza ett tag till;) Hursomhelst, nu är jag hemma igen efter mina två lektioner och ska strax pysa iväg igen! Först blir det gymmet för att skaffa kort och sen ska jag boka tid för tatuering nr 3. 
 
Efter skolan passade jag på att haffa en bok till engelskan, och kunde inte motstå en från Nicholas Sparks. Han är ju helt gudomlig med sina noveller alltså.. Nu ska jag ta min pärla, som äntligen är färdig (!), och hämta upp mamma på vägen! Ha de fint:)
bloglovin

On The Go

 
Och där rullar jag iväg i älsklingens matt-svarta goding till jobbet! Om 45minuter är jag framme och förhoppningsvis lite piggare. Ha en super fin dag!
bloglovin

Casual Thuesday

 
Garderoben känns super tom och super tråkig, som alltid haha, och jag är inte gör sugen på att stå i butik och vara synlig för några kunder idag. Men vad gör man ;) 
bloglovin

Calvin In 2 U for Her

 
Blev en tidig tisdag idag, även om jag inte ska iväg riktigt än. Är så oerhört trött nu för tiden så behöver skaffa så mycket rutin som möjligt. Har tänkt att verkligen ta tag i min träning också, utan ursäkter denna gång! Brukar kunna träna hemma i vårat lilla gym, men känner ingen motivation till att stå själv längre, så ska bli kul om man kommer iväg till lite gruppträning istället. 
 
Idag väntas stängning på jobbet och jag får åter igen låna min älsklings bil. (Håller både tummar och tår för att kära pärlan bli klar idag!) Ska även uträtta lite ärenden åt lilla mamma innan jag börjar jobbet så får väl börja göra iordning lite här nu innan timmarna smyger iväg alldeles för fort. 
bloglovin

Bite Me

 
Mina stackars läppar får aldrig riktigt vila, och nu råkade jag flärpa upp och riva bort en liten flaga. Ah så typiskt! Tror jag överbehandlar läpparna, eller så vårdar jag dom bara väldigt fel kanske ;) 
 
Sedan den dagen (strax innan jul) jag bokat tid och skulle rakpermanenta håret har jag verkligen börjat ta hand om mitt hår, på riktigt. Håret var alldels för skört för att klara av behandligen så frisören i stort sett vägrade göra det och var brutalt ärlig, behövligt. Så, efter det kör jag på Joico's produkter i hela serien (från dusch till styling) och en underbar olja från L'anza. Håret känns så mycket friskare och vågar jag till och med påstå fylligare/längre?! Ingen mer gelé, ingen mer balsammetod. Bra hårvård behöver nog kosta lite, och i slutändan är det nog värt det! 
bloglovin

Ledig Måndag

 
Haft en riktigt skön måndag idag. Ingen skola och inget jobb = Lagom sovmorgon och tid att sköta om sig. Sen vet jag inte riktigt vad som hände men klockan slog halv tre och det blev dags att köra igång mat tills käre sambon kom hem. Mozzarella fylld och baconlindad kyckling med ris och mozzarella/persiljesås blev det idag, skönt då det sköter sig självt mestadels. 
 
Resten av dagen blir nog lika lugn. Förhoppningsvis är min käre bil färdig, har vart inne på reparation i en vecka, så man kan få hämta den idag. Annars blir det till att fjäska lite extra för sambon så man kan låna hans någon dag till! :) 
 
bloglovin

Selfie

 
Det är relativt många bollar i luften för tillfället, och mitt humör har skiftat lite upp och ner pga allt. Men nu känns det som att jag har läget under kontroll igen! 
Har börjat läsa upp två kurser nu, samtidigt som jag jobbar givetvis, och är snart ett steg närmare min kommande (peppar peppar) drömlinje; redovisningsekonom! Utbildningen ligger på två år och det vore underbart om man kunde få sätta igång redan i år:) 
 
Under tiden läser jag hursomhelst matte 2b och eng 6, och går upp på jobbet som verkställande butikschef. Så jag har väl egentligen inte gör mycket att klaga på, förutom pendlingen. Den tar sakta men säkert död på mig.. 
 
Nu ska jag ta tag i matten här, i ett nystädat hus :) 
bloglovin
RSS 2.0