Seche Vite

 
Idag, äntligen, kom ett litet paket "hem" med bland annat detta lack som jag tror att alla hört talas om. Snabbtorkande överlack som appliceras över ett redan blött nagellack - bam - torrt,i stora drag. Blir även alldeles glossigt och fint! 
 
Imorgon ska det göras iordning med min nya lägenhet och jag är faktiskt riktigt eggad, vill ha det klart nu! Trots alla om och men, så ska det bli skönt att få stå på egna ben "igen". 
bloglovin

På Lördag

 
På lördag ska vi inhandla alla möbler ,i alla fall de vi kan få plats med, de som finns i lager och de jag för tillfället vet att jag behöver. Sen på tisdag så smäller det, jag får tillgång till lägenheten! Hoppas innerligt att det blir bra, att jag kommer trivas. Men framförallt att livet på, något sätt, kan få fortsätta någorlunda okej. 
 
På lördag kväll, efter en heldag i Göteborg, ska jag få slå mig till ro och få umgås med fina vänner. Blir lite som ett slags "avsked" till gamla byn också. 
bloglovin

Nyset

 
Då var ytterligare ett nyset gjort! Det går framåt och i veckan väntar ytterligare 2 nya samt 1 påfyllning. Kul när det börjar flyta på ordentligt, både med kunder samt arbetet i sig :)
bloglovin

Home Inspo

 
Lite inspirations bilder som jag ska ha i åtanke när min nya lägenhet ska inredas. Kommer kännas konstigt att bo helt själv. Mitt namn kommer stå helt ensamt på adressen, på dörren. Men på ett sätt är det "skönt", jag behöver en nystart.
 
Ikea står som nästa prio då lite möbler behöver inhandlas, har dock redan tjuvstartat på Chilli, Mio mm.. Hoppas att allt blir bra i slutändan, så gott som.
bloglovin

Fransförlängning

 
Trots allt som pågår har jag valt att fortsätta med min utbildning, fransförlängning. Känns skönt att få skingra tankarna nedans man pillar med detta på något sätt. 
 
Denna tjej hade lite slitna fransar på höger sida, vilket gör att man kan se en liten skillnad mellan resultaten på ögonen. (Sen kunde jag väl kammat till det lite bättre innan bilden också). Men vid framtida påfyllningar kommer vi kunna fylla ut ännu mer.
 
Detta är mitt 3:e nyset, sen har jag även gjort 2 påfyllningar men det känns redan som att man börjar lära sig en hel del! 
bloglovin

En tvungen nystart

 
19 Juli, den tyngsta dagen i mitt liv. Jag befinner mig fortfarande i något slags chock tillstånd, i något slags läge där kroppen fullkomligt stängt av och allt man gör sker bara utav ren automatik. 
 
Min finaste bror och min älskade fästman omkom och rycktes bort ifrån mig. Hela tillvaron, hela livet är totalt upp och ner, och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. 
 
Inte nog med förlusten i sig, men utöver tragedin sker det även en massa obefogat tjafs som tär om möjligt ännu mer på krafterna, på mig. Det värsta verkar dock vara över och jag är på väg mot en ny ort, med nya ting och med ett försök till "ett nytt liv". Men sorgen, smärtan, alla minnen och allt annat kommer föralltid att finnas med mig, på gott & ont. 
 
Jag känner mig så fruktansvärt trasig, så oerhört tom. Jag förstår inte hur man ska kunna överleva det här, för helt ärligt så känns det jävligt omöjligt stundtals. 
bloglovin
RSS 2.0