BCIgår var första dagen som vik BC på glitter, och det kändes som en bra start:) Dagen gick riktigt fort dessutom, trots att det var en heldag. 

Idag är jag ledig och känner shoppingsug för hela slanten. Så oerhört trött på min garderob så det är sjukt. Men får hålla mig ett litet tag;)
bloglovin

TorsdagTorsdag och fredag kvar sen har jag en ledig helg, helt underbart vad man uppskattar ledigheten på just helger! 

Får passa på att njuta av ledigheten, sen blir det tuffare pass då jag blir butikschef för en stund. Är glad att det bara gäller 2 veckor, går nog bananas annars;) 
bloglovin

Öppnings dags
Nya kampanjen är kirrad och nu är det bara å vänta tills klockan slår 10 så man kan dra upp gallret:) 

Trotsar mig själv lite och blottar mina stackars bleka(vita) ben, men är det varmt så är de;)
bloglovin

Åttonde JuliHar gått och blivit kär i gellack, trots alla varningar som uppstått de senaste dagarna. Babyrosa var det första och nu har jag övergått till glittrigt silver :) Riktigt skönt med ett lack som inte försvinner redan dagen efter;) 

bloglovin

MänniskorSenaste helgerna har verkligen bjudit på riktiga godbitar, på både gott och ont skulle jag vilja påstå. Jag är glad att jag alltid har såpass fina människor omkring mig dock, och att jag alltid kan vända mig till dom. Man slutar aldrig lära sig vilka som verkligen känner en och vilka som verkligen är genuint äkta.

Därav måste man våga släppa taget när  man känner att det är nog. Känner man sig sviken på djupaste nivå, kränkt, oförstådd och svartmålad är man inte direkt eggad om det inte sker en förändring eller en ärlig ursäkt. 
För att be om ursäkt och bry sig om att faktiskt förstå innan man dömer någon är inte en skam, det är tecken på att man blivit vuxen, mogen och tar sitt ansvar. Speciellt mot sina nära.

Jag tänker spela rena kort och vara öppen precis här och nu. Jag är inte och kommer aldrig att vara rasist, och för den som påstår detta kan fortsätta läsa och kanske förstå hur fel denne har. 
(För att styrka: jag har "mörka" rötter i min släkt och i min umgänges-krets. Och jag älskar dom för vilka dom är! Ursprung eller hudfärg rör mig inte ett dyft, på de sättet. Att ens våga påstå annat är rent ut sagt patetiskt)

Man borde kanske rannsaka sig själv lite ibland innan man pekar på folk, tänka lite själv vad denna person egentligen menar. Veta om att åsikter alltid kommer vara olika och det får man bara acceptera. Annars står man ju egentligen emot Sveriges demokrati, som är byggd på att ALLAS röster och tankar är lika mycket värda. 

I Sverige har vi yttrandefrihet och alla har rätt till att tycka precis vad fan dom vill. 
Vi kan ta SD som ett exempel. Varför tror ni dom har blivit så "omtalade/omtyckta" som dom faktiskt blivit? Jo, för det råder missnöje i landet. Sveriges demokrati har lyft fram dom!
Misstro mig inte nu, som vissa andra redan gjort. Jag tycker rasism är oerhört grovt. Men många missförstår nog graden av rasism, och att man faktiskt kan tycka något i utkanten utan att vara en så kallas rasist. 

DÄREMOT så anser jag att vi behöver lära oss ta hand om vårat eget folk, lära oss att ha kvar våra högtider och vara stolta över vårat land och att få vara svenskar osv INNAN vi tar in mer invandrare till våra marker. För hur ska vi kunna ta hand om dessa människor och hjälpa dom ta del av Sverige om vi knappt vågar det själva längre?! 

Ärligt talat, våran nationalklädsel har diskuterats och någon inom politiken ,som ville välkommna människor från andra länder, påstod att vi borde ha slöja på dräkten. Vad i helvete är svenskt med det? 

Ja, vi är ett fritt land så om någon vill ha slöja så klart dom får ha de då. Men Sverige ska inte ändra sina svenska sätt för att passa in, det här är faktiskt först och främst vårat land. Jag begär absolut inte att folk som kommer hit ska ruska av sig sin tro eller liknande, men jag begär faktiskt att man har respekt och tacksamhet. Inte vägra lära sig språket, vägra jobba men tacka ja till skattepengar, vägra ta den andra chans vi ger dom möjlighet till mm. Man får ge och man får ta!

Jag tycker det är förskräckligt vilken skillnad det är på människor i stora drag. Man kan inte klaga på raser, för det finns raser som kommer in och tar Sverige med storm. Som faktiskt bara helt enkelt smälter in och lever precis så som vi andra svenskar gör. 

Det mesta handlar om individen, och hur den individen dras över en kam - blir en grupp - blir en ras - och som sen blir syndabocken för hur rasism börjas. 

Vi måste lära oss att ta hand om och att ta vara på våra skattepengar, åsikter och invånare. På så vis kanske vi kan minska missnöje på fler områden - få bättre skolor, bättre äldrevård, bättre arbetsliv, jämnare och lugnare stämning bland ALLA våra invånare. Och framförallt - att våga hålla Sverige svenskt och stolt, oberoende av färg/ursprung på invånare. 

Det här är ett ämne som ALDRIG kommer gå att diskutera "klart". För det finns så mycket man kan och behöver gå in på. Det handlar i grund å botten inte om invandringen som många tror. Inte heller rasism eller påstådd rasism. Det handlar om hur vi ska kunna sköta vårat land och få en lugnare stämning, en mer trivsam miljö. Där alla ska våga vara sig själva och känna sig stolta över att bo i Sverige. Sen hur man själv känner att man når dit är individuellt. 

Men för Guds skull - lyssna och klargör hur ni står med varandra innan ni någonsin kallar någon eller utesluter varandra pga något som kanske egentligen bara är ett missförstånd. 
bloglovin

TragisktDenna sommar bjuder generöst på regn, åska och blixtrar. Och en oerhört tung luft.. Tur man kan sova svalt å skönt i våran renoverade källare i alla fall:) 
bloglovin

Ur rullen


bloglovin

Oldies
bloglovin
RSS 2.0