Pastell
Känner mig lite pastellig idag:) snart dags för jobb hursomhelst, skulle dock  behöva sova frukost, blev oerhört mätt å seg efter den idag alltså.. Menmen;)
bloglovin

Sunny April
Riktigt dunder väder ute och lyckades givetvis bränna mig igår. Så idag vart de bara solning av ryggen, en stund. Är ju snart dags att dra iväg på lite helg jobb! 
bloglovin

Ref 244Världens bästa (och drygaste) hårkräm jag någonsin använt, och jag har testat en hel del. Denna kräver inte att du fönar i en evighet, att du behöver kamma ur stela partier eller att du behöver tupera som en galning och inte heller kompletteras av en massa andra medel. Alltså, sparar både tid och pengar på något som faktiskt vårdar och får lockarna att se riktigt fräscha ut. 

Om jag är nöjd? Ganska så uppenbart ja;) 
bloglovin

Påsken 2014Ganska så blandad gårdag, kunde vart bättre. Idag är de stelt, segt och förvirrat.
Sitter färdig på jobbet hursomhelst och väntar på att klockan ska ticka på så jag får åka hem i lugn å ro å bara tänka lite, bara va. 
bloglovin

Windy

Ledig dag, nya kläder och fika hos mamma. Enda som kunde skippats är all blåst ute, menmen:) 
bloglovin

LumeneSitter å vilar på jobbet på rasten, snart dags att ge sig ut igen!

Passade på att åka lite tidigare idag och shoppade saker som garderoben skrikit efter i stora drag. Hittade det mesta, bland annat denna concealer som är till för mörka ringar. Har ju alltid använt make up stores cover all mix men tröttnat lite på den.. Så blir till att testa denna istället! 
bloglovin

Busy doin' nothing
En ledig måndag med platt, nyduschat hår;) ska se till att få lite små saker gjorda nu när man har tid, även ringa något samtal till telenor. 

Ha en fin dag:)
bloglovin

Lördags jobb

Snart dags att dra sig mot jobbet, helgerna brukar gå så himla fort på jobbet så de känns helt okej:) 

Känner hur de stramar i tatueringen, trodde ändå de skulle vara liite värre såhär dagen efter, men de kanske kommer;) 
bloglovin

Klar!Ca en timmes smärta senare så sitter den nu där! Super nöjd :)
bloglovin

Ink

Snart dags att hämta upp Olsson å sen är det gaddning på G! :D
bloglovin

Shopping fingrar

Kortare pass på jobbet å även lite sällskap av mamma idag! Helt ok:) 
 
Känner att de är sjukt mycket jag behöver införskaffa nu, listan börjar bli lång;) vi snackar kläder, skor och smycken som jag dött lite extra för nu de sista. Får försöka att inte go-nuts när lönen kommer:)
bloglovin

Inrednings Nytt

 
Mannen i huset fick en idé om att hänga snygga vita bokstäver ovanför sängen bredvid tavlan vi har där. Sagt och gjort så är dom nu inhandlade och väntar på att hängas upp. Tror det kan bli riktigt fint! :)
 
bloglovin

Maybelline Shine Gloss

 
Jag var ute efter ett ljusrosa gloss och trodde det här skulle bli super. Men shit vilka pigment de va, blev alldeles för starkt mot vad jag hade tänkt mig! 
 
Klicka här för att kika in min garderobsrensning på tradera! Öppnas i ny flik
 
bloglovin

Hair News From Glitter

Super bra "klämma" för mig med kort hår, blir som en slags knut i bak men som är otroligt mycket enklare att använda en en tofs, och även snäppet roligare:)
 
 
Passade på att uppdatera hår-utbudet lite här hemma, rätt så behövligt då jag har typ noll grejer. Har ju alltid gillat och föredratt utsläppt hår, men nu på senare tider har jag börjat lära mig och vänja mig vid uppsatt! Tog ju bara typ 20år;) 
 
 
bloglovin

RegnFortfarande pissigt väder ute med regn å kyla, gillart inte.. Jag som hade tänkt mysa ner mig hemma och bara va på min lediga dag, men blev tvungen till att hoppa in ett pass sen idag iaf, menmen va gör de:) 

Hann trots allt göra inpackning i mitt skadade hår, bara de är ju något:) 
bloglovin

Saknar mitt hår
Saknar mitt långa, tjocka hår något oerhört.. Första bilden jämfört med andra som då är nu mer eller mindre. 

Förstår inte helt vad som kan ha hänt! Klippte jag de allt för sällan så de kluvade upp sig allt högre och gick av? Klarade de inte av all värme jag utsatte de för förut? Eller är de tuperingen numer? Som jag ändå måste göra för att de ska de okej ut. 

Sorgligt är det iaf, och inte tycks de bli bättre :(
bloglovin

Tradera

 
 
Mina Tradera Auktioner! Öppnas i ny flik. 
 
Där har ni en länk till lite kläder som ligger ute på mitt tradera! Några går ut redan idag runt 14.00. Ska se till att fylla på ett tag nu framöver då jag gjort en riktig garderobsrensning! Så buda på :) 
bloglovin

En sämre måndagEn måndag i dess fulla innebörd - kass. En dålig hårdag på de också, kan inte bli bättre ;) 

Hemma från jobbet iaf så nu blir det lugnt resten av dagen.
bloglovin

Söndag
Lite halv kasst väder men ändå behaglig värme ute, så lite nöjd får man väl vara:) 

Älsklingen köpte cross här igår så antar att han är sugen på en liten tur idag;) annars är det bokat som en relativt lugn söndag idag, skönt ibland de mä:)
bloglovin

Telefonsladd

 
Tro det eller ej, men detta är några otroligt grymma snoddar! Tyckte dom verkade så överreklamerade i början så blev tvungen till att slutligen testa. Mot min förmodan var dom faktiskt riktigt bra! Bra fäste efter redan första varvet (!) och inte alls jobbiga att få ur, inte ens ur mitt lockiga burr till hår. 
 
Mina varianter kommer från Glitter och kostar 39,90:- 
bloglovin

Diesel & Dolce

 
Två ur skåpet, fick Dolce'n av min kära sambo i julas. Riktigt fräsh är den! Och Loverdose tattoo är ju rätt gosig den med, lite mörkare om man jämför dock. Sen har jag ju min kära aguileras Red Sin i skåpet också, helt magisk. Känner att det finns lite för många goa dofter ute på marknaden för tillfället, vill ha allihop! Tröttnar ju så fort och vill kunna byta ofta bland mina favoriter. 
bloglovin

Spring
Känner att jag verkligen har ett av/på förhållande med denna kära lilla blogg, med större fokus på av senaste tiden. Menmen, alltid kul att ha något att kika in på:) 

Våren är typ äntligen här med lite sol och mindre kyla. Därav fick denna goding från nyår åka på idag:) 
bloglovin

GlitterÖppnade butiken idag och fick alltså kickstarta nya kampanjen med hårfokus! Alltid kul att pilla med nya kampanjer osv, lite nytt liksom.
 
Nu ska jag snart dra hem till min man och kasta mig i soffan med lite mat:) 
bloglovin
RSS 2.0