Back to 50


Har äntligen ersatt min borttappade scarf, som jag tyvärr inte hittade någon bild på atm, med denna snygging från H&M. Hur mjuk och skön som helst och färgerna är helt underbara. 
bloglovin

Gotta Get Up And Try


Har spenderat riktigt mycket tid i Lidköping den senaste tiden. Helt sjukt vad jag älskar den staden. Brukade alltid vara där som mindre också när man fortfarande besökte släkten där. Passade hursomhelst på att köpa med mig den här goingen hem, Cat Deluxe. 

Känner mig riktigt duktig på jobbfronten hursomhelst! Har sökt ett X antal jobb här idag, bland annat ett heltidsjobb i Malta där dom söker 5 personer just nu. Hur grymt vore det inte att hamna där? Fast skulle bli otroligt jobbigt att lämna allt här hemma och bara sticka också känner jag.
bloglovin

Keep Me Warm


Kände att jag var i behov att ett par nya stövlar häromdan och såg dom här skönheterna. Ca 1100kr fattigare blev jag, men nu har jag i alla fall något som värmer benen lite extra i höst och vinter. 
bloglovin

Rather OH WELL then WHAT IF


En studentpresent från älskade märket Thomas Sabo. Tog inte kort på alla berlocker men de kan jag fixa en annan gång.

På tal om studentpresenter så fick jag bla ett presentkort på tatuering också.. Borde vara dags att gadda sig nu tycker jag! :)
bloglovin

Collection


Snappade lite kort på lite grejjor som flyttat in i garderoben de senaste. Har säkert glömt någon liten detalj men hursomhelst. 
bloglovin

Searching


Efter en lång dag med bakning och bara lite lugn har jag äntligen suttit ner framför datan och uppdaterat mitt CV. Nu när det äntligen är klart, på riktigt, kan jag kanske äntligen på napp. 

Är ganska sugen på en stor förändring. Vad det skulle kunna vara har jag dock ingen aning om, tror jag. Min största glädje vore ju i största allmänhet en egen lya. Men hur ska man betala för den utan fast inkomst? Jag har knappt vart arbetslös i 2 månader men går redan i taket här hemma, men det kanske är normalt? 
bloglovin

More Than Just A Drive By


Imorrn bär det av till käraste lidköping igen! Efter det väntar min sköna långpromenad igen - eller nattpromenad som det lär bli om jag lär känna läget rätt.. 
bloglovin

YOLO


We Own The Night - as always
bloglovin

Long time


Sjukt länge sen man kikade in här, sjukt mycket bloggen har gått miste om! ;)

To begin with; Inga glasögon längre sen studenten ungefär (FINALLY!)
bloglovin
RSS 2.0