Longing For Friday


Hittade dessa snyggingar idag, super! Dock ingen jacka, som ni ser...

Annars får det gärna bli fredag snart, typ sådär imorrn.. Tur att det är snart iaf!
bloglovin

Free Day

Studiedag idag vilket innebar total slapp i soffan framför lite filmer som kom på posten. (btw, varför har posten blivit så jäkla sega? Får alltid posten tidigast vid 3 mitt på dagen?!) Samtidigt kom mammas nya telefon, iPhone 4. Nu känns min helt plötsligt väldigt tråkig.. Well, tröstar mig med att iPhone 5 snart kommer ut, då jäklar! haha

Får se om jag drar och letar höst/vinter jacka imorrn. Börjar ju bli lite krisigt här nu.
bloglovin

Den Lilla Svarta

Jag har äntligen hittat en annan (en till..) plats att förvara alla tusen armband på. Förut har dom legat i ett silvrigt smyckesskrin, så tätt att man inte ens kan stänga saken. Nu är smyckesskrinet stängt och överflödet hamnade i den här svarta lilla bägaren.
bloglovin

Curly VS Straight

Hittade lite bilder från en gång då jag lyckades riktigt bra med att platta håret här hemma, för ett bra tag sen.

Vilken stil föredrar ni? :)
bloglovin

Crush

Har fått en liten kick av allt som är leo nuförtiden.. T.ex. Julias lilla neccesär (åh gud stavning, lär mig aldrig ordet), vill bara ha den!
bloglovin

Spegel

Bild & outfit från stockholms bagerimässa. Vart helt ok antar jag, även om vi var där några timmar för mycket enligt mig.. 

Har rensat yttligare i garderoben nu och besämt mig för att sälja både skinnjacka (som jag ändå aldrig använt) och stickad benvit cardigan (knappt använd den heller..) Inte värt att det bara hänger där.

Imorrn är det egentligen agility för lilla millsan här, men nu när nästan hela familjen är sjuk så tror jag inte att det blir av. Får ta igen det nästa söndag!
bloglovin

Back Home

Lite nytt. Tröjan (monki) och halsbandet (topshop) är från gårdagen i stockholm!
bloglovin

SJUK

Är vrålförkyld och tvingar mig själv till att bli bättre. Ska till stockholm på torsdag-fredag och tänker absolut inte vara sjuk och stanna hemma!
Bara idag har jag avbokat dansen i skolan (och skoldagen i sig + några till antar jag), en frisörtid på onsdagen, zumba-core ikväll och en synundersökning. Kan inte säga att jag njuter precis.. 

Vart hos en osteopat en gång och efter det höll jag mig frisk hur länge som helst. Kanske dags för ett återbesök?

Idag är det den 12 september 2011. Igår för 10 år sedan kapades 4 plan i New York. 2 flög rakt in i de båda World Trade Center, ett i försvarshögkvarteret Pentagon och ett på fältet i Pennsylvania. Hur människor kan göra något sådant överstiger min befattning. Själv kan jag inte göra mer än att sända massa tankar till offren, drabbade familjer & vänner och verkligen hoppas på att fler stora katastrofer aldrig ska behöva inträffa igen.
bloglovin
RSS 2.0