LOVE

I like to have my money where I can see them, on the rack ..
Solade en stund ute i värmen som nu kommit tillbaka, och jävlar i havet vad röd jag lyckades bli.. Aja, på med lite kräm på det så får vi hoppas på det bästa!
bloglovin

Pink Mirror

Detta snygga skal hoppas jag snart att få bli ägare till då VICTORIA säljer detta och fler tillbehör otroligt billigt. 50kr vill hon ha och 50kr ska hon få! Tänk så snyggt på min slitna iPhone ;)
bloglovin

INSPO

Samtliga bilder från imfancy.blogg.se
bloglovin

31 MAJ

Lilla vovven Millie fyller ju år idag! Grattis på 4-års dagen lilla charmören !
bloglovin

TANK

Två ur-(ringade)-snygga linnen med en snygg ryggringning dessutom. 49:-/st Gina. + vita cykelbyxor med spets, har nu både vita och svarta :)
Köpte även en till Åhlens B.U.S. Sjukt bra är den så tänkte gå och ta lite utav den nu..
bloglovin

Don't Stop The Beat

Fredags vare ös på kullen, i helgen hoppas jag på liknande dock lite mer spontant och helgen efter det är det definitivt ös åter igen då Julia har sitt race hemma hos henne. Can't wait!
BTW har jag stora cravings som vanligt. Rosa/blått löst linne, vit längre tunn kofta och klänningar står överst med en drös av andra "nödvändigheter" titt undertill!
bloglovin

Min Slags Inspo."


samtliga bilder från http://emeliepetterssson.blogg.se/ 
bloglovin

Senaste Shoppingen
inget nytt halsband, men knuten är äntligen fixad!Tänkte lägga upp lite gamla köp och försöka hålla igång alla nya dessutom. Kul att ha och bläddra igenom? :)
bloglovin
RSS 2.0