Fallen Ängel (Husch, husch)
Den här boken kmr bli nästa Twilight, riiktigt grym ! Egentligen ska den inte komma ut fören slutet av Juli (tror jag det var) men vi fick "förtur" ;) Fick den i förrgår och läste ut den igår. Kunde seriöst inte sluta! Vem vet, uppföljare och film kanske dyker upp här också? Det vore ju en dröm!

På tal om Twilight föressten, ska gå och kolla Eclipse på måndag. Fler beroende personer som jag som sett eller ska se ?
bloglovin

Body Splash


(OBS! Bild lånad av "En Till Jävla Blogg" )

Har köpt den högra , White Flower, men fler ska invensteras! Grymt bra att splasha på en varm sommardag och har, enligt mej, en svalkande effekt. Ni hittar dom på H&M ;)
bloglovin

Run DMC

"It's Tricky"

Grymt snyggt linne  ;)
bloglovin

27-06-10Haft en riktigt fin dag vid utomhusbadet idag tsm med tjejorna, som snart kommer hit :) Kokar kondenserad mjölk just nu och vid 9 är den färdig kolasås, mums!
bloglovin

Glad Midsommar !Liten fläta ska göras, blomma ska sättas dit, och andra saker är kvar att fixas men annars är väl de mesta klart för en helt ok dag tsm med nära.  :)
bloglovin

Svart Kavaj, stl. 38
(Mer bilder? Maila: mandosa.blogg@hotmail.com)

Oanvänd kavaj med randigt innefoder på ärmarna och "fickor" på sidorna. Har också knapp i fram.
Köptes på Vero Moda/Only för 500 kr sisådär men säljer den för ca 300-400kr.  

Frakt betalas av köparen, om ni inte bor i närheten då vi tar de via "möte".

Intresserad? Hör av dig till mandosa.blogg@hotmail.com
bloglovin

Rotar i garderoberna !Lite pics...

Rotar just nu i garderoberna och har hittat lite prylar jag ska sälja, tror jag iaf.. Kanske ska starta en liten bloppis till några grejjor ?
bloglovin

Mini ShoppingBilderna gör inte rättvisa! Skjorta - Tub - Längre kofta (rea) ..

50-75% rea på vissa ställen och jag kmr hem med det här, bara? Jag tror jag kan ha feber eller liknande... Fast nu har jag ju inget sommarjobb i år heller så inkomsten är ju något lägre, men det är vad föräldrar är till för , mohah ;)
bloglovin

Cykel och kamera

Em vanlig dag (dock en riktigt dålig hår, smink, "snygg" dag för mej idag) men med riktigt mkt skratt tillsammans med tjejorna :)

Spontan resa till göteborg nu skulle inte sitta helt fel .. Lidköping på torsdag iaf ;)
bloglovin

UppdateringKom hem från kusten igår, vart där med "da gang" . Sommarlov som sagt och jag älskar de! Har redan bränt upp mej lite men är inte speciellt förvånad, lyckas bränna mej varje år ändå så man börjar väl bli van, lr ngt sånt..

Fått TVÅ myggbett också ! Rekord ?

3 Juli är det jordgubbensdag och jag längtar/taggar som f*n ! Kommer bli grymt och säkert toppa förra året ! De är favorit grejjen just nu kan man väl säga .. ;)
bloglovin

Down To EarthLedig idag, ledig imorrn och avslutning på fredag. Sommarlov efter de, känns skönt! Blir en liten resa redan på måndag är det tänkt . Can't Wait!
bloglovin

Shopping, Dagen Till ÄraLite smått jag hittat under självaste nationaldagen . Spendera och investera, tummen upp för de ;)
bloglovin

MonkiNågra snygga "slänga-på-sig-plagg" som jag gärna välkommnar till garderoberna här hemma
bloglovin

Sjuklingen tipsarFörkyldningen håller i sej, även om de börjar släppa taget lite.. Nu; Back To Sun !
bloglovin

The SecretFått ett flertal liknande kommentarer som denna. Till och börja med; Ni är underbara, tack för era söta kommentarer men måste väl tyvärr göra er besvikna efter de.. Använder inget speciellt som gör att de blir så krulligt utan it's natural .. Självklart använder jag produkter som stylar håret och så, men de gör inte håret "lockigare" för de ;)


Paul Mitchell's underbara styleing glaze = Min räddniing för mitt hår! Tynger liksom ner lockarna, annars hade de väl sett lite mer... "luftigt" ut eller hur man ska beskriva de ;)
bloglovin
RSS 2.0